Galeriaaa by Mangiare Italiaans Restaurant Rotterdam Hotspot 2019

Menu

Omdat GaleriAAA by Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er ‘s avonds aan tafel verteld wat er op het menu staat. Wij proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. Hierdoor kan het gebeuren dat bij een volgend bezoek niet dat ene gerecht waar u zo van
genoten heeft aanwezig is.

Galeriaaa by Mangiare Italiaans Restaurant Rotterdam Hotspot 2019

Lunchkaart

lunchkaart mangiare galeriaaa by mangiare italiaans restaurant

Lunch, borrel & diner

Iedere ochtend vanaf 10 uur staat bij GaleriAAA by Mangiare alles in het teken van koken, eten en genieten. Voor de lunch is er ruimschoots keuze uit verschillende goed belegde broodjes van het Vlaamsch Broodhuys, zoals bijv. vitello tonnato, taleggio, caprese, verdure. Mocht u zin hebben in een broodje welke niet op het bord staat dan kunt u daar gerust naar vragen. In de meeste gevallen kunnen wij aan uw wens voldoen.  Maar ook een gemengde salade, een heerlijk bordje antipasti, een soepje of een pasta of lasagna behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Na een dagje winkelen of kantoor kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn of Italiaans biertje waar wij een heerlijk bordje Italiaanse lekkernijen bij kunnen serveren.

Omdat GaleriAAA by Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er ‘s avonds aan tafel verteld wat er  op het menu staat. Als voorgerecht is er altijd keuze uit een aantal mogelijkheden zoals bijv antipasti, een kopje soep, een bord bresaola of vitello tonnato. Het diner biedt naast een 2-tal lasagna’s en 1 of 2 pasta’s ook keuze uit een vleesgerecht en een visgerecht. Wij proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. Hierdoor kan het gebeuren dat bij een volgend bezoek niet dat ene gerecht waar u zo van genoten heeft aanwezig is. Een greep uit de mogelijkheden voor de huisgemaakte nagerechten: dit aankan o.a. zijn limoen&limoncello-tiramisu, aardbeien-tiramisu , chocoladetaart, noten-citroentaart, limoen-ijs met bàbà alla limoncello of een Italiaans kaasplankje.

Vanaf acht personen werkt GaleriAAA by Mangiare met een vast menu. Scrol verder door naar beneden om dit menu te bekijken.

Groepen

Lunch  |  Let op: vanaf 8 personen

Lunch 12,50: antipasti + carne
Lunch 15,50: antipasti + carne + klein kopje soep
Lunch 19,50: antipasti + carne + kleine pasta

Alles is inclusief brood van het Vlaamsch Broodhuys
N.B.: In overleg zijn andere opties uiteraard ook mogelijk.

Diner  |  Let op: vanaf 8 personen

Menu 29,50: antipasti + carne + twee verschillende pasta’s + koffie/thee
Menu 31,50: antipasti + carne + twee verschillende pasta’s + dessert + koffie/thee
Menu 37,50: antipasti + carne + vis/vlees met pasta of aardappeltjes + dessert + koffie/thee
Menu 42,50: antipasti + carne + tussengerecht kleine pasta + vis/vlees
met pasta of aardappels en groenten (in schalen) + dessert + koffie/thee

Alles is inclusief brood van het Vlaamsch Broodhuys
N.B.: In overleg zijn andere opties uiteraard ook mogelijk.

Optioneel bij ieder menu a 5,50 pp kaas-plank

0

Start typing and press Enter to search