Over GaleriAAA by Mangiare

GaleriAAA by Mangiare, een restaurant waar kunst en eten samen gebracht wordt. Een plek waar de mensen zowel kunnen genieten van de plek waar ze eten, als van het eten zelf. De naam GaleriAAA by Mangiare is een mix tussen de naam van Art Gallery AAAFresh123 en de Italiaanse keuken van Mangiare. Eten bij GaleriAAA is een beleving. Voor, tijdens of na het eten kan je genieten van de kunst die overal om je heen te zien is. Ook is er de mogelijkheid om door te lopen naar het atelier gedeelte van AAAFresh waar de kunst regelmatig ter plekke gemaakt wordt door Roderik Faasen, Maikel Kleinjan en Hans Kleinjan. Zij zullen hun verhaal doen over hoe de kunst op de doeken tot uiting komt. Die persoonlijke touch met mensen is belangrijk, zowel in het atelier als in het restaurant.

De Italiaanse keuken is net zoals bij de andere twee vestigingen van Mangiare op de Pannekoekstraat en op de van Oldebarneveltstraat. Het seizoensmenu wordt aan tafel verteld en elke dag vers bereid. GaleriAAA by Mangiare is wel flexibel wat betreft het menu. De Italiaanse keuken zal de leidraad blijven, maar uitstapjes naar links en rechts worden gemaakt. Zo zal er elke laatste zondag van de maand een speciale avond zijn waar er wordt afgeweken van het menu met een speciaal gerecht en heerlijke live muziek. Maar als je geluk hebt, kan er vaker genoten worden van live music/art. Er gebeurt altijd wel wat. 

Niet alleen kan er van de kunst en het eten worden genoten, ook is er de mogelijkheid om de grote ruimte waar GaleriAAA by Mangiare over beschikt, te gebruiken als evenementenlocatie voor grote groepen. Een unieke plek, a place where food meets art. 

0

Start typing and press Enter to search